نویسنده : علی پناهپوری
آیا تا به حال درمورد هواپیمای ایر کماندر۵۰۰شنیده اید؟
خیلی کم درمورد هواپیمای ایر کماندر صحبت میشود. امروز درمورد هواپیمای ایر کماندر بیشتر بحث خواهیم کرد.
اِیرو کُمَندِر، که در ایران به «ایر کماندر» معروف است، هواپیمای سبک دوموتورهای بود که شرکت آیرو دیزاین، از شعبههای شرکت راکول میساخت. واژه انگلیسی ایرو کمندر (Aero Commander) به معنی «فرمانده هوایی» است.
تولیدکننده های هواپیمای ایر کماندر:
Aero Design and Engineering Company
Aero Commander
نخستین پرواز این هواپیما در اپریل 1948 میلادی
که معرفی شده بود. دولت ایران هم چند فروند از این هواپیما را دارد.
حوادث در ایران:
در دهه ۱۳۴۰ یک فروند آن در نزدیکی درگز با تیراندازی جنگندههای شوروی سقوط کرد.
در شب ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۳ یک فروند از این هواپیما که افسران و فرماندهان عالیرتبه نیروی انتظامی را به زاهدان میبرد در راه دچار سانحه شد و همه هفت سرنشین آن جان باختند.
سرعت هواپیمای ایر کماندر چقدر است؟
نسخه بهبودیافته این هواپیما که پس از سال 1967 تولید شد، به عنوان Shrike Commander شناخته می شود. مدلهای بزرگتر با نامها و نامهای مدلهای متعددی شناخته میشوند که تا سرعت 330 مایل در ساعت (530 کیلومتر در ساعت؛ 290 کیلونیوتن)، 11 صندلی مدل 695B/Jetprop 1000B توربوپراپ را شامل میشود.
نسل قدیم ایر کماندر چه بود؟
در آگوست 1951، اولین Aero Commander تولیدی، مدل 520 با موتور پیستونی، از خط مونتاژ خارج شد. این هواپیما به عنوان یک هواپیمای دو موتوره کلاس تجاری برای مسافران شرکتی طراحی شده است. در سال 1954، 520 با 560 و 560A جایگزین شد که دارای کابین بزرگتر و موتورهای پیستونی Lycoming قوی تر بود.
فاصله فرود هواپیمای Aero Commander 500 چقدر است؟
نرخ صعود اولیه 1340.
محدوده 1230.
فاصله برخاست (50 دقیقه) 1375.
فاصله فرود (50 دقیقه) 1235.
نام و نام خانوادگی :
پست الکترونیک :
نظرات:
برای ارتباط با تحریریه سایت به آدرس تلگرامی mohammad_shafikhani@ مراجعه نمایید. به منظور تبلیغات در سایت با آدرس تلگرامی mohammad_shafikhani @ مکاتبه نمایید . برای اعلام مشکل در سایت و نظرات و پیشنهادات خود با آدرس support@aviationarticles.ir مکاتبه فرمایید.
ایده راه اندازی پایگاه خبری aviationarticlesبه بهمن ۱۳۹7 برمی گردد. پایگاه خبری aviationarticlesبا هدف آگاه و حساس سازی شهروندان وعلاقه مندان و در دسترس بودن تمامی تحلیل ها ومطالب روز هوانوردی ایران و جهان در حوزه تخصصی هوانوردی آغاز به کار کرد.
پایگاهی که سعی دارد با بهره گیری از متخصصان با تجربه و مجرب صنعت هوانوردی ، مقالاتی نو ،جامع و مفید را دراختیارمخاطبان خود قراردهد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مهندس محمد شفیع خانی می باشد
© طراحی سایت و بهینه سازی : گروه طراحی سیرن